Zilele Clujului: Show Spoken Word

Sâmbătă, 27 mai 2017, ora 12:45, la Muzeul Etnografic al Transilvaniei

 

În cadrul acestei ediţii Zilele Clujului, editura Casa Cărţii de Ştiinţă organizează, în colaborare cu Poethree, un show spoken word, cu intenţia de a încuraja exprimarea în versuri a artiştilor.

Spoken Word este o manifestare lirică ce provoacă tinerii poeţi să se autodepăşească din două perspective importante: mesaj şi formă de livrare.

Sâmbătă, 27 mai, ora 13:00, vă invităm la Muzeul Etnografic al Transilvaniei pentru a face cunoştinţă cu talentul autentic conturat de Poethree, trupă de reprezentaţie poetică, ce îşi desfăşoară activitatea din 2014, cu scopul de a promova comunitatea de spoken word poetry în Cluj-Napoca. Mesajele lor sociale şi culturale răsună din colţurile DEX-ului, livrate într-un performance de tenacitate, emoţie, umor şi intelect. Freamăt de versuri, prozodie problematică şi ritm dirijat de bătăile conştiinţei se reunesc în show-ul Poethree.

Întrucât poezia este reprezentată de emoţii şi uneşte oamenii, avem onoarea să o avem alături pe Sandy Stancu care a câştigat, prin intensitatea versurilor, creaţia ritmică a acestora şi atitudinea armonioasă, locul I la Concurs Poetry Slam și show spoken word cu Poethree.

Vă provocăm să ne fiţi alături pentru ca Poethree şi Sandy Stancu să vă pună în mişcare imaginaţia cu ajutorul cuvintelor!